Voor advocaten

Ambtelijke diensten & advies

Onze jarenlange ervaring in ons vakgebied, met mensen maar ook met juridische zaken, is bij iedere opdracht van toegevoegde waarde. Wilt u sparren over uw aanpak of wilt u inhoudelijk advies over het aanleveren van gerechtelijke stukken? U kunt altijd eerst advies bij ons inwinnen voordat u ons inschakelt. 

Voor spoedopdrachten kunt u telefonisch contact opnemen.

Uw opdracht bij ons indienen?

Er is niks zo vervelend als een factuur die niet wordt betaald. Houd de regie en zorg ervoor dat deze facturen wél worden betaald. Dien hier snel uw opdracht in en wij dragen daar zorg voor.

Wij staan in heel Nederland voor u klaar

Wij voeren uw opdrachten in heel Nederland uit. De landelijke dekking hebben wij te danken aan onze partnerships met collega’s door heel Nederland. Dit zijn gerenommeerde deurwaarderskantoren. Uw opdrachten levert u bij ons aan en wij zorgen voor een adequate en snelle uitvoering.

Vandaag nog betekenen? Bel ons direct om de opdracht in te dienen. 070 346 0707

35 jaar ervaring in verantwoord incasseren

Onze jarenlange ervaring met incasseren en juridische zaken is bij iedere opdracht van toegevoegde waarde. Betaalt uw klant niet en wilt u sparren over een aanpak of wilt u inhoudelijk advies over juridische procedures en zaken? Wij helpen u graag.

Uitleg van procedures en handelingen

Het deurwaardersexploot dient als bewijsstuk dat de wederpartij uw stukken daadwerkelijk ontvangen heeft. De schriftelijke akte, opgemaakt door een gerechtsdeurwaarder, is een verslag van het officieel overhandigen (betekenen) van uw documenten: Een dagvaarding, een overeenkomst, sommatiebrief of betekening van het vonnis wordt door de deurwaarder persoonlijk overhandigd. Bij een gerechtelijke procedure wordt dit door de rechter als dwingend bewijs erkend.

De deurwaarder betekent een sommatie exploot aan de schuldenaar. Tijdens het huisbezoek wordt er gesommeerd om binnen twee dagen tot betaling over te gaan. Door de impact van het bezoek is een sommatie exploot zeer effectief. Vaak gaat de tegenpartij direct over tot betaling.

Een constatering van de gerechtsdeurwaarder is een officieel bewijsstuk voor uw rechtszaak. U kunt een proces-verbaal van constatering van bijvoorbeeld een gebeurtenis, inboedel of onroerend goed laten opstellen. Overweegt u om een constatering uit te laten voeren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Als gerechtsdeurwaarderskantoor zijn wij bevoegd om in samenwerking met de rechter beslaglegging te doen op één of meerdere eigendommen. Executoriaal beslag of conservatoir beslag door ons laten uitvoeren? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Grensoverschrijdende betekening in burgerlijke of handelszaken vereist specialistische kennis. Zo is in de praktijk lang niet altijd eenvoudig vast te stellen welke regels gehanteerd moeten worden bij de betekening aan de geadresseerde die geen woonplaats heeft in Nederland. Wij bieden u de nodige expertise en nemen uw werk graag uit handen.

Ambtelijke tarieven

Voor ambtshandelingen, die door de gerechtsdeurwaarder worden uitgevoerd, zijn de tarieven wettelijk vastgesteld. Klik hier voor een overzicht van de tarieven. Indien de inhoud van de opdracht afwijkt van de gebruikelijke werkzaamheden kunnen de tarieven afwijken.

Gerechtsdeurwaarders

Liever direct contact met één van onze specialisten?

Vul het contactformulier in of bel met onderstaand telefoonnummer.