35 jaar specialist in

ambtelijk werk & incasseren

Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat is

35 jaar specialist in

ambtelijk werk & incasseren

Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat is

Over ons

Zowel in onze ambtelijke functie als incassodiensten ligt onze focus op de tevredenheid van onze opdrachtgever. Wij vinden het belangrijk dat we u goed van dienst zijn.  Wij denken met u mee maar we denken ook vooruit, zodat we snel en accuraat kunnen handelen wanneer dat nodig is. Wilt u eerst advies inwinnen voordat u de volgende stap zet? Onze expertise en ervaring zijn vrijwel in iedere zaak van toegevoegde waarde.  Wij helpen u graag om de juiste koers te bepalen.

Historie

Direct na het behalen van zijn gerechtsdeurwaarderstitel startte Gerard van der Velde in 1989 het deurwaarderskantoor aan de Bezuidenhoutseweg 125 in Den Haag. In 1995 verhuisde het bedrijf naar het Nassauplein waar Erik van Hal in 2000 zijn toetreding nam als partner.  In 2009 werd ook Debby Peers als gerechtsdeurwaarder aan de bedrijfsnaam toegevoegd.  In de afgelopen jaren is van der Velde, van Hal & Peers Gerechtsdeurwaarders en Incasso uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in Nederland. In 2019 bestaat ons bedrijf dertig jaar. Daar zijn wij enorm trots op.

 

Bel ons voor vragen en vrijblijvend advies.

070 - 346 0707

Ma-do 08:30 – 17:00 uur (vr 16:00)

De gerechtsdeurwaarders

Gerard van der Velde

Sinds 1978 ben ik werkzaam in de deurwaardersbranche. In 1982 ben ik benoemd tot kandidaat gerechtsdeurwaarder en in 1989 ben ik door de Kroon tot gerechtsdeurwaarder benoemd. In de afgelopen 40 jaar is er binnen ons vakgebied veel veranderd: wet- en regelgeving, functies, bevoegdheden, technologieën en werkwijzen heb ik zien komen en gaan. Echter, één aspect is altijd hetzelfde gebleven namelijk, de problematiek waar mensen met schulden mee te maken hebben. Als deurwaarder heb je de taak om te incasseren maar je moet ook respectvol met mensen en hun situatie omgaan. Dat vind ik belangrijk.

Erik van Hal

In 1989 studeerde ik af in Nederlands recht (met afstudeerrichting Internationaal recht) aan de Universiteit in Leiden. In 1992 startte ik als juridisch medewerker bij  Gerechtsdeurwaarderskantoor van der Velde.  Na een aantal jaren als kandidaat deurwaarder werkzaam te zijn geweest, werd ik in 2000 benoemd tot gerechtsdeurwaarder.  Mijn interesse en expertise in het internationaal recht heeft er toe geleid dat ik me in de afgelopen 26 jaar heb gespecialiseerd in buitenlandse betekeningen. Kennis van internationale verordeningen en verdragen, die betrekking hebben op het betekenen van exploten in het buitenland, ontwikkel je door het heel vaak te doen.  Ook hier is de combinatie snel schakelen en secuur werken essentieel.  Een kleine fout kan tot enorme vertragingen leiden.

Debby Peers

In 1993  ben ik als administratief medewerkster begonnen bij het toenmalige Van der Velde Gerechtsdeurwaarders en Incasso. Twee jaar later ben ik de deurwaardersopleiding gestart. In 1999 werd ik kandidaat deurwaarder en in 2009 ben ik door de Kroon benoemd tot gerechtsdeurwaarder. Mijn expertise ligt in het verrichten van ambtshandelingen. Door de jaren heen merk ik dat vooral de adviserende en ondersteunende rol van de gerechtsdeurwaarder belangrijk is.  Je bent de oren en ogen in het veld;  een bron van belangrijke essentiële informatie.

Call Now Button